preimuscestvaPrioritatea fiecărui proiect – atenţie maximă şi implicarea în orice întrebare sau problemă a clientului.

Metode personale unice de verificare a datelor. Experienţă de organizare a cercetărilor în teren ne permite detectarea preventivă a problemelor şi complicaţiilor, care pot apărea la această etapă, şi anume în calitatea lucrului intervievatorilor şi posibilităţile reale de colectare a datelor. Bazându-ne pe această experienţă, am putut să dezvoltăm metodele noastre personale de verificare a calităţii rezultatelor obţinute la etapa de colectare şi analiză a informaţiei primare.

Abordare individuală – creăm metoda de cercetare luând în consideraţie toţi factorii importanţi ai pieţei cercetate şi realizăm fiecare proiect, având în vedere necesităţile specifice ale Clientului.

Preţuri rezonabile – apreciem la nivel înalt profesionalismul specialiştilor noştri, anume din acest motiv nu propunem nicicând clienţilor noştri cele mai bune decizii sau careva date inutile de dragul datelor.

O bibliotecă mare de soluţii de cercetare, care deja au fost verificate şi adaptate şi sunt bine pregătite pentru utilizare. Clienţii noştri nu-şi pierd timpul şi banii pentru obţinerea informaţiei prin metode de probă şi greşeli.

O prezentare clară şi uşoară a informației pentru luarea deciziilor de afaceri.

Confidenţialitate şi protecţia datelor. În XPLANE este implementată o metodă de depozitare și manevrare sigură a datelor. Puteţi fi liniştiţi de siguranţa secretelor comerciale ale cercetării comandate.

Suntem mereu gata să rezolvăm orice întrebare până, în procesul sau după efectuarea cercetării.